Σύνδεση

Εγγραφή

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης στην Αγγλική Γλώσσα

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικής γλώσσας για Ανέργους, Φοιτητές-Σπουδαστές και συνολικά για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες των: 
  • Δημοσίων Υπαλλήλων υπό καθεστώς εφεδρείας/διαθεσιμότητας  ή που τους επιβάλλεται λόγω της εργασίας τους να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους

  • Πολυτέκνων

  • Τέκνων πολυτέκνων 

  • Μονογονεϊκών  οικογενειών

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ με εμπειρία στη διδασκαλία των αγγλικών από το 2008 συμμετέχει για δεύτερο ακαδημαϊκό έτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ και  ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων Αγγλικών,  μέσω της δράσης “e-gnosis” και την επιδότησή του από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Equal Society, υπό την αιγίδα της Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Με την ολοκλήρωση  του τρίμηνου κύκλου μαθημάτων, δίνεται η δυνατότητα στους δικαιούχους, να συμμετέχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από τον ΑΣΕΠ, Πιστοποιητικού Αγγλικής Γλώσσας για τα επίπεδα Β1, Β2, C1 & C2, TIE (Test of Interctive English).

 

Το δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων 3μηνης διάρκειας ολιγομελών τμημάτων με διδασκαλία από πιστοποιημένους, έμπειρους καθηγητές του σχολείου μας για όλη τη διάρκεια, του προγράμματος σπουδών.
  • Χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεκατάρτισης για 150 ώρες θεωρίας και εξάσκησης στη γραμματική και στο λεξιλόγιο, κάτω από την επίβλέψη του καθηγητή.
  • ΔΩΡΕΑΝ επανεξετάση σε περίπτωση μη επίτευξης του επιθυμητού στόχου σε ένα από τα δύο μέρη της εξέτασης (Προφορικά ή Γραπτά).

 

 

 

 

Γλώσσες Λαζαρίδου

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Λαζαρίδου

Στοιχεία Επικοινωνίας

 marielazaridou @ hotmail.com
  +30.2371.300386
  +30.6973.382228
 Ασκληπιού 63100 Πολύγυρος Χαλκιδική

Keep in Touch